18/01/2023 18/01/2023 Τα προηγούμενα χρόνια η παρέλαση στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δεν έγινε λόγω Covid-19. Φέτος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ελλάς Μελβούρνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Εθνικής Επετείου Βικτώριας, η παρέλαση επιστρέφει μετά από τρία χρόνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 1:00μμ., στο Lakeside Stadium, στο προάστειο Albert Park. Σύμφωνα με δημοσίευμα...
18 Ιανουαρίου, 2023 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 10:25

Η παρέλαση επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Η παρέλαση επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη Μελβούρνη

Τα προηγούμενα χρόνια η παρέλαση στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δεν έγινε λόγω Covid-19. Φέτος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ελλάς Μελβούρνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Εθνικής Επετείου Βικτώριας, η παρέλαση επιστρέφει μετά από τρία χρόνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 1:00μμ., στο Lakeside Stadium, στο προάστειο Albert Park.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέος Κόσμος” αν και υπήρχαν οι επιλογές άλλων δύο χώρων για την διεξαγωγή της παρέλασης, προκρίθηκε το συγκεκριμένο στάδιο, καθώς τηρεί όλες τις προδιαγραφές για μια ασφαλή και επιτυχημένη παρέλαση και έχει τη στήριξη όλων των Ημερήσιων Κολλεγίων & Απογευματινών Σχολείων της ελληνικής παροικίας.

Για πρώτη φορά η παρέλαση θα πλαισιώνεται και με κάποιες επιπλέον παρουσιάσεις δίνοντας έναν ιδιαίτερο εορταστικό χαρακτήρα, ενώ επίσης για πρώτη φορά οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και οι ίδιοι την παρέλαση, αφού θα παραμείνουν μέσα στο στάδιο καθ’ όλη την διάρκειά της.

Επιπλέον, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη Δοξολογία για την Εθνική Παλιγγενεσία στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Ευσταθίου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ενώ το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 12.30μμ θα πραγματοποιηθεί Τελετή Κατάθεσης Στεφάνων στο Μνημείο Μνήμης της Μελβούρνης.

Πηγή: neoskosmos / Φωτογραφία από την παρέλαση του 2019 – Κώστας Ντεβές

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων