10/01/2020 10/01/2020 Τις ευχαριστίες του στον Πρωθυπουργό για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον και την παρουσία του στους ομογενείς, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος το δικαίωμα ψήφου από τους ομογενείς «δένει» τους ανθρώπους της διασποράς με την μητέρα – πατρίδα ενώ η απόφαση της κυβέρνησης να ενισχύει κάθε χρόνο οικονομικά τη...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 19:37

“Η παρουσία του Πρωθυπουργού μας έκανε υπερήφανους”

Διαδώστε:
“Η παρουσία του Πρωθυπουργού μας έκανε υπερήφανους”

Τις ευχαριστίες του στον Πρωθυπουργό για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον και την παρουσία του στους ομογενείς, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος το δικαίωμα ψήφου από τους ομογενείς «δένει» τους ανθρώπους της διασποράς με την μητέρα – πατρίδα ενώ η απόφαση της κυβέρνησης να ενισχύει κάθε χρόνο οικονομικά τη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης ενισχύει την Ελληνικότητα της Σχολής και “δυναμώνει” τα χέρια της Αρχιεπισκοπής.

“Η παρουσία του Πρωθυπουργού στην Αμερική μας έκανε υπερήφανους ως Έλληνες της διασποράς διότι είδαμε έναν επιτυχημένο Πρωθυπουργό ο οποίος διαχειρίζεται τα ζητήματα της Πατρίδος μας με σοφή διαχείριση” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ελπιδοφόρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων