31/03/2019 31/03/2019 Με τη δέουσα προσοχή και πίστη τιμήθηκε η σημερινή αγία ημέρα αφιερωμένη στον Τίμιο Σταυρό και στην προσκύνησή του εν τω σταδίω της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Δερβιτσάνη της Δροπόλεως στη Βόρειο Ήπειρο. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργυροκάστρου κ. Δημητρίου, οι Αγιορείτες πατέρες ( ο καθένας από το διακόνημά...
31 Μαρτίου, 2019 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2019 - 13:10

Η προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού στη Δερβιτσάνη

Διαδώστε:
Η προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού στη Δερβιτσάνη

Με τη δέουσα προσοχή και πίστη τιμήθηκε η σημερινή αγία ημέρα αφιερωμένη στον Τίμιο Σταυρό και στην προσκύνησή του εν τω σταδίω της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Δερβιτσάνη της Δροπόλεως στη Βόρειο Ήπειρο. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργυροκάστρου κ. Δημητρίου, οι Αγιορείτες πατέρες ( ο καθένας από το διακόνημά του) τέλεσαν τη Θεία Λειτουργία και έπειτα οι πιστοί αξιώθηκαν να ακούσουν και το θείο κήρυγμα.

Φωτογραφίες: Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων