15/04/2019 15/04/2019 Μία από τις μαζικότερες της τελευταίας δεκαετίας ήταν η φετινή Εθνική Παρέλαση του Ελληνισμού της μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν. Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας, παρέλασαν, την Κυριακή 14 Απριλίου, με τις κοινότητες, τα σχολεία, τους συλλόγους κι άλλους οργανισμούς της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, πολλά φορώντας εθνικές ενδυμασίες ενώ χιλιάδες ήταν κι αυτοί...
15 Απριλίου, 2019 - 21:48

Η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην παρέλαση της Νέας Υόρκης

Διαδώστε:
Η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην παρέλαση της Νέας Υόρκης

Μία από τις μαζικότερες της τελευταίας δεκαετίας ήταν η φετινή Εθνική Παρέλαση του Ελληνισμού της μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν. Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας, παρέλασαν, την Κυριακή 14 Απριλίου, με τις κοινότητες, τα σχολεία, τους συλλόγους κι άλλους οργανισμούς της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, πολλά φορώντας εθνικές ενδυμασίες ενώ χιλιάδες ήταν κι αυτοί που την παρακολούθησαν από τα πεζοδρόμια, κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες.

Με πρώτους τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς που ήλθαν και Παρέλασαν περισσότερα από 100 οργανισμοί, με 45 άρματα και 11 φιλαρμονικές, μεταξύ αυτών και η μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» που ταξίδεψε από την Κέρκυρα για τις επετειακές εκδηλώσεις. Την συνόδευε ο δήμαρχος Κέρκυρας Κωνσταντίνος Νικολούζος.

Η παρέλαση των Βορειοηπειρωτών ξεκίνησε με τον σύλλογο “Πύρρος και οι Θυγατέρες της Ηπείρου” που κρατούσε την σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και είχαν άρμα με την φωτογραφία του. Μπροστά από την πομπή βρέθηκαν οι αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ανθή και Ερμιόνη και ακολουθούσαν κρατώντας την μεγάλη σημαία τα μέλη του συλλόγου μαζί με τον  Χιμαραίος William Bill Tenet (αδερφό του George Tenet), η Ευρωβουλευτής Δρ. Ελένη Θεοχάρους, και ο στρατηγικός αναλυτής Νίκος Λυγερός.

Πηγή: Χιμάρα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων