08/10/2019 08/10/2019 Τη σημαντική συνεισφορά των Αιγυπτιωτών αλλά και την ανάδειξη των διαχρονικών διαπολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, καλείται να αναδείξει η ημερίδα με θέμα «Οι Έλληνες στην Αίγυπτο τον 20ό αιώνα». Την οργάνωση έχει αναλάβει το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Αίγυπτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διαπολιτισμικών...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 21:41

Ημερίδα για τον Ελληνισμό της Αιγύπτου στο Κάιρο

Διαδώστε:
Ημερίδα για τον Ελληνισμό της Αιγύπτου στο Κάιρο

Τη σημαντική συνεισφορά των Αιγυπτιωτών αλλά και την ανάδειξη των διαχρονικών διαπολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, καλείται να αναδείξει η ημερίδα με θέμα «Οι Έλληνες στην Αίγυπτο τον 20ό αιώνα».

Την οργάνωση έχει αναλάβει το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Αίγυπτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διαπολιτισμικών Σχέσεων του Αιγυπτιακού Υπουργείου Πολιτισμού και με τη στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Καΐρου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Κέντρου Μετάφρασης της Αιγύπτου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Όπερας του Καΐρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων