16/02/2021 16/02/2021 Το τμήμα HJ-10 »Περικλής» της ΑΗΕΡΑ ΗΕLLAS D-25 και ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος, διοργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Ιωάννης Καποδίστριας-Η Πολιτική και Διπλωματία του Κυβερνήτη” που θα γίνει αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Ο Ιωάννης Καποδίστριας δεν ήταν μόνο ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδας, ήταν πολλά παραπάνω. Ένας Κύριος, ένα...
16 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2021 - 20:56

“Ιωάννης Καποδίστριας – Η Πολιτική και Διπλωματία του Κυβερνήτη”

Διαδώστε:
“Ιωάννης Καποδίστριας – Η Πολιτική και Διπλωματία του Κυβερνήτη”

Το τμήμα HJ-10 »Περικλής» της ΑΗΕΡΑ ΗΕLLAS D-25 και ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος, διοργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Ιωάννης Καποδίστριας-Η Πολιτική και Διπλωματία του Κυβερνήτη” που θα γίνει αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Ιωάννης Καποδίστριας δεν ήταν μόνο ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδας, ήταν πολλά παραπάνω. Ένας Κύριος, ένα σύμβολο του Έλληνα ανθρώπου. Μια γνήσια ανάμειξη των δύο βασικών ηρώων των Ομηρικών Επών. Είχε την ευστροφία του Οδυσσέα και το θάρρος του Αχιλλέα, αξίες που οδήγησαν τον Ελληνισμό στα βάθη τον χιλιετιών. Ολόκληρη η παιδεία αυτής της εξαιρετικής φύσης, βασίστηκε στο να δώσει όσα είχε για την Ελλάδα. Ο Ιωάννης Καποδίστριας στην κυριολεξία θυσίασε πολλές φορές τη ζωή του πριν να τη θυσιάσει και βιολογικά. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Ομιλητές θα είναι ο πρέσβης ε.τ. Νίκος Κανέλλος και ο δικηγόρος και συγγραφέας Παναγιώτης Κουφάκης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της »Φωνής της Ελλάδας» ΕΡΤ, Θανάσης Χούπης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και από το facebook

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων