22/04/2020 22/04/2020 Μία ωραία έκπληξη περίμενε τον ιερέα και την πρεσβυτέρα της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Μπεθέσντα του Μέριλαντ, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ενορίτες του, για να τον ευχαριστήσουν που τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση, λειτουργούσε μέσα σε άδεια εκκλησία και προσευχόταν για αυτούς, έκλεισαν ραντεβού, με τα αυτοκίνητά τους, έξω από την εκκλησία.  ...
22 Απριλίου, 2020 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2020 - 18:56

ΗΠΑ: Η έκπληξη των ομογενών στον παπά τους!

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Η έκπληξη των ομογενών στον παπά τους!

Μία ωραία έκπληξη περίμενε τον ιερέα και την πρεσβυτέρα της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Μπεθέσντα του Μέριλαντ, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ενορίτες του, για να τον ευχαριστήσουν που τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση, λειτουργούσε μέσα σε άδεια εκκλησία και προσευχόταν για αυτούς, έκλεισαν ραντεβού, με τα αυτοκίνητά τους, έξω από την εκκλησία.

 

Με πλακάτ που έγραφαν Πατέρα Δημήτριε σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε, και χαιρετώντας τον από τα ανοιχτά παράθυρα εξέφρασαν με έναν μοναδικό τρόπο την ευγνωμοσύνη τους και τον συγκίνησαν βαθύτατα.

Ο πατήρ Δημήτριος Αντόκας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ενορίτες, όλων των ηλικιών, οι οποίοι την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, παρακολουθούσαν από το διαδίκτυο τις Ιερές Ακολουθίες. Ο πατήρ Δημήτριος μάλιστα, το Πάσχα τοποθέτησε στα στασίδια τις φωτογραφίες των οικογενειών που εκκλησιάζονται στον Άγιο Γεώργιο, για να τους έχει κοντά του και οι ίδιοι να αισθάνονται ότι δεν είναι απόντες από την εκκλησία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων