11/08/2020 11/08/2020 Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι οικογένειες των «επισκεπτών μαθητών» του ελληνικού μειονοτικού σχολείου της Ίμβρου, με αποκλειστικά δηλαδή ελληνική υπηκοότητα, βρήκε επιτέλους λύση 5 χρόνια μετά την επαναλειτουργία του ύστερα από μισό αιώνα. Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που ψηφίστηκε στις 28 Ιουλίου 2020 προβλέπει την πλήρη ισοτιμία των πιστοποιητικών σπουδών των ομογενειακών εκπαιδευτικών...
11 Αυγούστου, 2020 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2020 - 9:15

Ισοτιμία του Απολυτηρίου του Σχολείου της Ίμβρου με το Ελληνικό Απολυτήριο

Διαδώστε:
Ισοτιμία του Απολυτηρίου του Σχολείου της Ίμβρου με το Ελληνικό Απολυτήριο

Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι οικογένειες των «επισκεπτών μαθητών» του ελληνικού μειονοτικού σχολείου της Ίμβρου, με αποκλειστικά δηλαδή ελληνική υπηκοότητα, βρήκε επιτέλους λύση 5 χρόνια μετά την επαναλειτουργία του ύστερα από μισό αιώνα. Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που ψηφίστηκε στις 28 Ιουλίου 2020 προβλέπει την πλήρη ισοτιμία των πιστοποιητικών σπουδών των ομογενειακών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Τουρκίας με αυτά της Ελλάδας.

Διαβάστε το Κοινό Δελτίο Τύπου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων