18/01/2019 18/01/2019 Στις 16 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας στα Γραφεία του Προξενείου της Ελλάδας στο Χιούστον από τον πρόξενο κ. Ιωάννη Σταματέκο, παρουσία του π. Δημητρίου Ταγαρόπουλου και π. Ιερώνυμου Τρόι του Καθεδρικού Ναού του Χιούστον, του Προξενικού Λιμενάρχη Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. κ. Ν. Κουτσοδόντη και επιφανών στελεχών της Ελληνικής Κοινότητας του Χιούστον. Στο...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2019 - 19:09

Kοπή βασιλόπιτας στα Γραφεία του Προξενείου της Ελλάδας στο Χιούστον

Διαδώστε:
Kοπή βασιλόπιτας στα Γραφεία του Προξενείου της Ελλάδας στο Χιούστον

Στις 16 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας στα Γραφεία του Προξενείου της Ελλάδας στο Χιούστον από τον πρόξενο κ. Ιωάννη Σταματέκο, παρουσία του π. Δημητρίου Ταγαρόπουλου και π. Ιερώνυμου Τρόι του Καθεδρικού Ναού του Χιούστον, του Προξενικού Λιμενάρχη Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. κ. Ν. Κουτσοδόντη και επιφανών στελεχών της Ελληνικής Κοινότητας του Χιούστον. Στο χαιρετισμό του, ο κ. πρόξενος σημείωσε την αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του Ελληνισμού στο Χιούστον, αναφέρθηκε στη σημαντική δραστηριότητα τόσο του προξενείου όσο και των ελληνικών συλλόγων για την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων κατά το 2018 στο Τέξας και απηύθυνε μήνυμα ενότητας και εγρήγορσης για τις προκλήσεις του νέου έτους.

 

Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων