31/12/2019 31/12/2019 Κάλαντα πρωτοχρονιάς, στα καταστήματα κατά την Ελληνική παράδοση, από τον π. Θεοφάνη Κατσικλή και τα παιδιά του κατηχητικού του Αγίου Νικολάου Τάρπον Σπρινκς Φλόριντας Αμερικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ατλάντα.  Οι στιγμές ήταν συγκινητικές για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και για όσους τα υποδέχθηκαν στα καταστήματά τους, ενώ πολλοί τραγούδησαν μαζί τους τα κάλαντα. Είναι...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 21:51

Ελληνικά κάλαντα Πρωτοχρονιάς στη Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ελληνικά κάλαντα Πρωτοχρονιάς στη Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλαντα πρωτοχρονιάς, στα καταστήματα κατά την Ελληνική παράδοση, από τον π. Θεοφάνη Κατσικλή και τα παιδιά του κατηχητικού του Αγίου Νικολάου Τάρπον Σπρινκς Φλόριντας Αμερικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ατλάντα. 

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και για όσους τα υποδέχθηκαν στα καταστήματά τους, ενώ πολλοί τραγούδησαν μαζί τους τα κάλαντα.

Είναι γεγονός ότι τα παιδιά του κατηχητικού στην Ατλάντα έχουν κερδίσει πολλές φορές τις καρδιές του κόσμου με τις αγγελικές τους φωνές και την τεχνική τους σε ό,τι ψάλλουν και τραγουδούν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων