11/01/2021 11/01/2021 “Είμαστε το ελληνικό σχολείο ΝΕΣΤΟΡΑΣ που εδρεύει στην Μελβούρνη. Για το τέλος της σχολικής χρονιάς και με την συμμετοχή τμήματος των μαθητών και μαθητριών του κολλεγίου, επιλέξαμε το τραγούδι “Υπομονή”, συμβολικό της κατάστασης που βιώσαμε εφέτος και ιδιαίτερα η πατρίδα μας Ελλάδα”. Με αυτά τα λόγια τα ελληνόπουλα του ελληνικού εκπαιδευτηρίου Νέστορας, στέλνουν ένα μουσικό...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 10:56

“Κάντε Υπομονή”: Το μήνυμα από τα Ελληνόπουλα της Αυστραλίας

Διαδώστε:
“Κάντε Υπομονή”: Το μήνυμα από τα Ελληνόπουλα της Αυστραλίας

“Είμαστε το ελληνικό σχολείο ΝΕΣΤΟΡΑΣ που εδρεύει στην Μελβούρνη. Για το τέλος της σχολικής χρονιάς και με την συμμετοχή τμήματος των μαθητών και μαθητριών του κολλεγίου, επιλέξαμε το τραγούδι “Υπομονή”, συμβολικό της κατάστασης που βιώσαμε εφέτος και ιδιαίτερα η πατρίδα μας Ελλάδα”.

Με αυτά τα λόγια τα ελληνόπουλα του ελληνικού εκπαιδευτηρίου Νέστορας, στέλνουν ένα μουσικό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στη μητέρα- Ελλάδα, τονίζοντας ότι η “καρδιά και το μυαλό τους” είναι μαζί μας.

 Δείτε το  βίντεο ΕΔΩ

Για πάνω από 45 χρόνια, το όραμα του Κολλεγίου Νέστορα είναι να παρέχει ένα περιβάλλον ανατροφής για τους μαθητές να αγκαλιάσουν την ελληνική ταυτότητα και συνείδησή τους μέσω του πλούτου της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού.

Η επιτυχημένη ιστορία του Nestoras College ξεκίνησε όταν το σχολείο ιδρύθηκε το 1975 από δύο έμπειρους δασκάλους από την Ελλάδα που έθεσαν έναν στόχο για τη διατήρηση και διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στην Αυστραλία. Από τότε, το σχολείο έχει αναπτυχθεί σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις για να καλύψει και να υποστηρίξει πάνω από 700 μαθητές από τη μητροπολιτική Μελβούρνη. Με μαθήματα που ξεκινούν από το Ίδρυμα έως το Έτος 12, η ​​μάθηση των μαθητών γίνεται από πλήρως πιστοποιημένους και διαπιστευμένους δασκάλους, των οποίων ο εθνοτικός ζήλος και η αγάπη για την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό, δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να καλλιεργήσουν την ελληνική καταγωγή τους και να αποκτήσουν τα γλωσσικά εργαλεία για να είναι επιτυχημένοι μαθητές και καλύτεροι τις προοπτικές απασχόλησής τους.

Το Nestoras College αγκαλιάζει αιώνες ελληνικού πολιτισμού για να εμπλουτίσει την εκμάθηση γλωσσών και την εκπαίδευση σε ελληνικές αξίες και παραδόσεις, βοηθώντας στην ανάπτυξη της πολιτιστικής ταυτότητας και της ελληνικής συνείδησης στους μαθητές ως προωθητές της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στις Αντίποδες του μέλλοντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων