12/01/2022 12/01/2022 Βασιλόπιτα έκοψαν οι μαθητές και το διδασκαλικό προσωπικό του απογευματινού σχολείου της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια, στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στην οδό Ντίτμαρς. Μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του σχολείου, πάτερ Νικόλαος τους ευχήθηκε “καλή σταδιοδρομία”. Ο πάτερ Νικόλαος, την περασμένη Δευτέρα, ευλόγησε την βασιλόπιτα μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ιδρύματος και ευχήθηκε στους...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 23:53

Αστόρια: Κοπή της βασιλόπιτας σε σχολείο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Διαδώστε:
Αστόρια: Κοπή της βασιλόπιτας σε σχολείο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Βασιλόπιτα έκοψαν οι μαθητές και το διδασκαλικό προσωπικό του απογευματινού σχολείου της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια, στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στην οδό Ντίτμαρς. Μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του σχολείου, πάτερ Νικόλαος τους ευχήθηκε “καλή σταδιοδρομία”.

Ο πάτερ Νικόλαος, την περασμένη Δευτέρα, ευλόγησε την βασιλόπιτα μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ιδρύματος και ευχήθηκε στους μαθητές υγεία και ευτυχία για το 2022. «Χρόνια μας πολλά και ευλογημένα. Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας δώσει υγεία και ευλογία και καλή σταδιοδρομία», είπε.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη θεολογική ιστορία που κρύβεται πίσω από την κοπή της Βασιλόπιτας, με μια μαθήτρια να κερδίζει το φλουρί και μια εικόνα της Αγίας Ειρήνης.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων