21/04/2019 21/04/2019 Με πίστη και τιμώντας τις σεπτές ιερές παραδόσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προσήλθαν οι Βορειοηπειρώτες στη Δερβιτσάνη της Δερόπολης στη σημερινή μεγάλη εορτή της Κυριακής των Βαΐων. Πολλοί οι πιστοί με μπροστάρη τον υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό, γέμισαν τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και έλαβαν ως ευλογία τα βάια ή όπως λένε, τη δάφνη, για να...
21 Απριλίου, 2019 - 15:07

Κυριακή των Βαΐων στη Δερβιτσάνη

Διαδώστε:
Κυριακή των Βαΐων στη Δερβιτσάνη

Με πίστη και τιμώντας τις σεπτές ιερές παραδόσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προσήλθαν οι Βορειοηπειρώτες στη Δερβιτσάνη της Δερόπολης στη σημερινή μεγάλη εορτή της Κυριακής των Βαΐων. Πολλοί οι πιστοί με μπροστάρη τον υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό, γέμισαν τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και έλαβαν ως ευλογία τα βάια ή όπως λένε, τη δάφνη, για να αγιάσουν τα σπιτικά τους και να υποδεχτούν το Χριστό κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών Του. Ήδη από απόψε η Ενορία θα βάλει τους πένθιμους στολισμούς της και ο Νυμφίος θα δώσει το παρών και στη γη τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων