30/11/2020 30/11/2020 Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης,  προς τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων και της Νεολαίας των Ηπειρωτών Ευρώπης, μετά από πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης. Ο πρόεδρος της ΠΟΕ κ. Δημήτρης Ντόκος και ο Γενικός Γραμματέας Θωμάς Γκίνης μίλησαν για την «Ανάγκη συσπείρωσης της ομογένειας για την αμυντική...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 10:07

Με τη Νεολαία των Ηπειρωτών της Ευρώπης

Διαδώστε:
Με τη Νεολαία των Ηπειρωτών της Ευρώπης

Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης,  προς τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων και της Νεολαίας των Ηπειρωτών Ευρώπης, μετά από πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης. Ο πρόεδρος της ΠΟΕ κ. Δημήτρης Ντόκος και ο Γενικός Γραμματέας Θωμάς Γκίνης μίλησαν για την «Ανάγκη συσπείρωσης της ομογένειας για την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας».

Στη διαδικτυακή συνάντηση μετείχαν επίσης,  η Γενική Πρόξενος του Ντύσελντορφ, κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο έλληνας Δήμαρχος της πόλης Schwerte, κ. Δημήτριος Αξούργος / Dimitrios Axourgos, η Πρόεδρος των Ελλήνων Αιρετών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ευρώπης και Αντιδήμαρχος της πόλης Solingen, κα Ιωάννα Ζαχαράκη / Ioanna Zacharaki, ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, κ. Χρυσόστομος Δήμου, καθώς και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Σπύρος Κωσταδήμας / Spyros Kostadimas.

Γράφει ο κ. Χρισουλάκης σε ανάρτησή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: “Απευθύνθηκα ιδιαιτέρως στην αξιολογότατη Νεολαία των Ηπειρωτών Ευρώπης, η οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές προσπάθειες για τη διατήρηση της παράδοσης της πατρίδας και έχει συνδράμει σε όλες τις πρωτοβουλίες των Συλλόγων Ηπειρωτών. Πιστεύω ακράδαντα πως «…η νεολαία μας είναι η μεγαλύτερή μας περιουσία! Τα παιδιά μας, μικρότερα ή μεγαλύτερα, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε. Όχι μόνο όσοι είμαστε γονείς, αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων