07/04/2022 07/04/2022 Το Μόντρεαλ, την Οττάβα, το Τορόντο, το Κάλγκαρι και το Βανκούβερ θα επισκεφτεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης κατά την παραμονή του, από 7 έως και 16 Απριλίου, στον Καναδά. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση στην Οττάβα με Καναδό ομόλογό του, θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ....
07 Απριλίου, 2022 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2022 - 12:01

Με τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά θα συναντηθεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά θα συναντηθεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης

Το Μόντρεαλ, την Οττάβα, το Τορόντο, το Κάλγκαρι και το Βανκούβερ θα επισκεφτεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης κατά την παραμονή του, από 7 έως και 16 Απριλίου, στον Καναδά.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση στην Οττάβα με Καναδό ομόλογό του, θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων και θα έχει σειρά επαφών με εκκλησιαστικούς, επιχειρηματικούς και ακαδημαϊκούς φορείς.

Επίσης, θα επισκεφθεί ελληνικά σχολεία, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» του Simon Fraser University.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων