04/11/2022 04/11/2022 O Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, θα μεταβεί στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών από 5 έως 9 Νοεμβρίου 2022, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς ανώτατους αξιωματούχους, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ και με φορείς της ελληνικής Ομογένειας. Ειδικότερα, ο Υφυπουργός θα έχει σειρά επαφών με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με εκπαιδευτικούς φορείς και...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 20:13

Με τον Μητροπολίτη Σικάγου θα συναντηθεί ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Σικάγου θα συναντηθεί ο Ανδρέας Κατσανιώτης

O Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, θα μεταβεί στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών από 5 έως 9 Νοεμβρίου 2022, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς ανώτατους αξιωματούχους, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ και με φορείς της ελληνικής Ομογένειας.

Ειδικότερα, ο Υφυπουργός θα έχει σειρά επαφών με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με εκπαιδευτικούς φορείς και με ομογενείς επιχειρηματίες. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 θα συμμετέχει σε ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση με την Ομογένεια και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 σε εκδήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα της ψήφου των Αποδήμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων