13/03/2020 13/03/2020 Την ακύρωση της φετινής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικής Επετείο, για προληπτικούς λόγους. Η παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή, 22 Μαρτίου και να διεξαχθεί με μεγαλοπρέπεια στον ιερό χώρο του Μνημείου Μνήμης της Βικτωρίας. Το θέμα έθεσε ο...
13 Μαρτίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 11:00

Μελβούρνη: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την ακύρωση της φετινής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικής Επετείο, για προληπτικούς λόγους.

Η παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή, 22 Μαρτίου και να διεξαχθεί με μεγαλοπρέπεια στον ιερό χώρο του Μνημείου Μνήμης της Βικτωρίας.

Το θέμα έθεσε ο Γενικός Γραμματέας, κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη ότι είχε δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα από διευθυντές σχολείων οι οποίοι σκέφτονταν σοβαρά να αποσύρουν τους μαθητές λόγο των ραγδαίων εξελίξεων με τον κορωνοΐό και κυρίως με το θέμα σταδιακής αύξησης των κρουσμάτων.

Την ίδια μέρα, ο κ. Τσουρδαλάκης είχε συζητήσει εκτενέστερα την σοβαρότητα του θέματος και με το Υπουργείο Υγείας της Βικτωρίας, καθώς και με εκπροσώπους σχολικών μονάδων και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.
Όπως τόνισε ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση το 2021 θα εορταστεί με σύσσωμη την Ελληνική παροικία έχοντας στο πλευρό την πολιτειακή κυβέρνηση της Μελβούρνης και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Με πληροφορίες από το neoskosmos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων