14/07/2019 14/07/2019 Πραγματοποιήθηκε η ειρηνική πορεία στις κεντρικές λεωφόρους της Μελβούρνης για την 45η θλιβερή επέτειο της κυπριακής τραγωδίας. Το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο δεν πτόησαν εκατοντάδες ομογενών να κατέβουν στην περιοχή των Ελληνικών καταστημάτων της Lonsdale Street στο κέντρο της Μελβούρνης, καθώς από κει ξεκίνησε η ειρηνική πορεία. Με πλακάτ και επιγραφές κατά της τουρκικής...
14 Ιουλίου, 2019 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2019 - 19:23

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: “Justice to Cyprus!!”

Διαδώστε:
ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: “Justice to Cyprus!!”

Πραγματοποιήθηκε η ειρηνική πορεία στις κεντρικές λεωφόρους της Μελβούρνης για την 45η θλιβερή επέτειο της κυπριακής τραγωδίας.

Το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο δεν πτόησαν εκατοντάδες ομογενών να κατέβουν στην περιοχή των Ελληνικών καταστημάτων της Lonsdale Street στο κέντρο της Μελβούρνης, καθώς από κει ξεκίνησε η ειρηνική πορεία.

Με πλακάτ και επιγραφές κατά της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής της Κύπρου και συνθήματα για ειρήνη και επίλυση του Κυπριακού Ζητήματος, η πορεία προχώρησε από την Lonsdale Street, στην Swanston Street, στην Bοurke Street για να καταλήξει στα σκαλοπάτια του Κοινοβουλίου της Βικτώριας, στην Spring Street, υπό το διαρκές επιφώνημα: “Justice to Cyprus!!”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ (SOURCE: SBS):

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων