26/02/2021 26/02/2021 Χαιρετισμό στην διαδικτυακή κοπή  της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ και Περιχώρων «Ξενιτέας», απηύθυνε ο Γιάννης Χρυσουλάκης,  Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών. “Είχα τη χαρά να χαιρετίσω, έπειτα από πρόσκληση του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ και Περιχώρων «Ξενιτέας», τη διαδικτυακή κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου σε μία συγκινητική...
26 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2021 - 14:05

Μια εκδήλωση γεμάτη “ορθοδοξία και παράδοση”

Διαδώστε:
Μια εκδήλωση γεμάτη “ορθοδοξία και παράδοση”

Χαιρετισμό στην διαδικτυακή κοπή  της βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ και Περιχώρων «Ξενιτέας», απηύθυνε ο Γιάννης Χρυσουλάκης,  Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών.

“Είχα τη χαρά να χαιρετίσω, έπειτα από πρόσκληση του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ και Περιχώρων «Ξενιτέας», τη διαδικτυακή κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου σε μία συγκινητική εκδήλωση, γεμάτη ορθοδοξία και παράδοση. Το «παρών» έδωσε σύσσωμος σχεδόν ο Σύλλογος με τα μέλη του και τον Πρόεδρό του, κ. Ηλία Μαυρίδη, και ο π. Θεοφάνης που ευλόγησε την εκδήλωση και τη βασιλόπιτα” αναφέρει ο κ. Χρυσουλάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων