03/05/2022 03/05/2022 Κάθε χρόνο, στις 29 Απριλίου, η Κοινότητα Νεοχωρίου της Κωνσταντινούπολης τιμά τη μνήμη του μεγάλου ποιητή Κ.Π. Καβάφη, η προτομή του οποίου κοσμεί τον αύλειο χώρο της Παναγίας Κουμαριώτισσας, ενός μέρους που συνδέεται με τον ποιητή στα νεανικά του χρόνια αλλά και ως τόπου καταγωγής της μητέρας του. Η φετινή εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τις εκδόσεις...
03 Μαΐου, 2022 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2022 - 8:55

Τίμησαν την μνήμη του Κ.Π. Καβάφη στο Νιχώρι του Βοσπόρου

Διαδώστε:
Τίμησαν την μνήμη του Κ.Π. Καβάφη στο Νιχώρι του Βοσπόρου

Κάθε χρόνο, στις 29 Απριλίου, η Κοινότητα Νεοχωρίου της Κωνσταντινούπολης τιμά τη μνήμη του μεγάλου ποιητή Κ.Π. Καβάφη, η προτομή του οποίου κοσμεί τον αύλειο χώρο της Παναγίας Κουμαριώτισσας, ενός μέρους που συνδέεται με τον ποιητή στα νεανικά του χρόνια αλλά και ως τόπου καταγωγής της μητέρας του.

Η φετινή εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τις εκδόσεις Ιστός, όπου η Κοινότητα απευθύνει ευχαριστίες και, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δεκαετίας από την ίδρυσή τους, εύχεται όλα τους τα βιβλία να είναι καλοτάξιδα.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων