14/02/2019 14/02/2019 Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Σουέζ κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν, η Προϊσταμένη της Εφορείας Ναών και Συγχωνευθεισών Κοινοτήτων κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, ο αναπληρωτής κ. Στέλιος Χαλκίας και ο πατ. Στέφανος ,ο οποίος κατ εντολή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, παρακολουθεί την αποκατάσταση της Αγίας Αικατερίνης. Όπως γράφει το ekkairo.gr, o πατ. Στέφανος τέλεσε μνημόσυνο στο Ελληνικό Κοιμητήριο...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 9:35

Μνημόσυνο στο Ελληνικό Κοιμητήριο του Σουέζ

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στο Ελληνικό Κοιμητήριο του Σουέζ

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Σουέζ κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν, η Προϊσταμένη της Εφορείας Ναών και Συγχωνευθεισών Κοινοτήτων κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, ο αναπληρωτής κ. Στέλιος Χαλκίας και ο πατ. Στέφανος ,ο οποίος κατ εντολή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, παρακολουθεί την αποκατάσταση της Αγίας Αικατερίνης.

Όπως γράφει το ekkairo.gr, o πατ. Στέφανος τέλεσε μνημόσυνο στο Ελληνικό Κοιμητήριο του Σουέζ και επισκέφθηκε μαζί με την κ. Σκουφαρίδου και τον κ. Χαλκιά, τον κοιμητηριακό ναό του Αγίου Γεωργίου.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, έχει αναλάβει να καταγράψει και να διασώσει την λαμπρή ιστορία των Ελλήνων του Σουέζ καθώς από το 1979 η πάλαι ποτέ ακμάζουσα Ελληνική Κοινότητα Σουέζ συγχωνεύθηκε μαζί της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων