15/12/2023 15/12/2023 Πολλοί γονείς και μαθητές των ελληνικών σχολείων Μονάχου συγκεντρώθηκαν χθες Πέμπτη, έξω από Γενικό Προξενείο Μονάχου να διαμαρτυρηθούν και κατά βάση να διεκδικήσουν την παράταση του μισθωτηρίου για το σχολικό συγκρότημα του Freimann όπου στεγάζονται σχεδόν 900 μαθητές συνολικά. Σύμφωνα με το doryforos.org, το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του ενώ η...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 14:43

Μόναχο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών στο Προξενείο

Διαδώστε:
Μόναχο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών στο Προξενείο

Πολλοί γονείς και μαθητές των ελληνικών σχολείων Μονάχου συγκεντρώθηκαν χθες Πέμπτη, έξω από Γενικό Προξενείο Μονάχου να διαμαρτυρηθούν και κατά βάση να διεκδικήσουν την παράταση του μισθωτηρίου για το σχολικό συγκρότημα του Freimann όπου στεγάζονται σχεδόν 900 μαθητές συνολικά.

Σύμφωνα με το doryforos.org, το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του ενώ η τελευταία ημερομηνία παράτασης του συμβολαίου του κτιρίου πρέπει να έχει γίνει έως την ερχόμενη Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης – Μόναχο: 700 Ελληνόπουλα κινδυνεύουν μείνουν χωρίς σχολείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων