25/02/2019 25/02/2019 Τον προβληματισμό του πώς μπορεί να προσφέρει στην παροικία στο μέλλον ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, παρουσίασε στην ομιλία του, κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου, Αλέξανδρος Καζαμίας, περιστοιχιζόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλα Βαδή, την Γενική Γραμματέα κα Βάσω Χαραλάμπους, τον Ταμία κ. Άγγελο Αθανασούλη και το Μέλος...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:35

Νέα σελίδα στον Σύλλογο Αποφοίτων της Αμπετείου Σχολής

Διαδώστε:
Νέα σελίδα στον Σύλλογο Αποφοίτων της Αμπετείου Σχολής

Τον προβληματισμό του πώς μπορεί να προσφέρει στην παροικία στο μέλλον ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, παρουσίασε στην ομιλία του, κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου, Αλέξανδρος Καζαμίας, περιστοιχιζόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλα Βαδή, την Γενική Γραμματέα κα Βάσω Χαραλάμπους, τον Ταμία κ. Άγγελο Αθανασούλη και το Μέλος του ΔΣ κ. Στέφανο Αργυρίου.

Όπως γράφει to pyramisnews ο κ. Καζαμίας εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και πρότεινε λύση για την ενίσχυση του έργου του, δίνοντας βάρος στην εστίαση και τη νεολαία.

Από την πλευρά του, ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου, Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, τόινισε ότι καλή είναι η ιδέα της αναβάθμισης του εντευκτηρίου εφόσον μόνον εξυπηρετεί τους σκοπούς και διευκολύνει το έργο του Σωματείου.

Ενώ, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να εντοπισθεί ο σκοπός στον οποίο πρέπει να στηριχτεί αυτή η αλλαγή στον ΣΕΑΑΣ, που επικρότησαν όλα τα μέλη του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων