11/12/2022 11/12/2022 Με τη συνάντησή του με εκπροσώπους των ελληνικών κοινοτήτων της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, ξεκίνησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου την επίσκεψή του στη Γερμανία ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.   Στο Ντίσελντορφ είχα διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους Ελληνικών κοινοτήτων, δικτύων 🇬🇷🇩🇪 φιλίας, εθνοτοπικών & ιατρικών συλλόγων. Οι Έλληνες...
11 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2022 - 10:52

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης για τους Έλληνες της Γερμανίας

Διαδώστε:
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης για τους Έλληνες της Γερμανίας

Με τη συνάντησή του με εκπροσώπους των ελληνικών κοινοτήτων της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, ξεκίνησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου την επίσκεψή του στη Γερμανία ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

 


«Στο Ντίσελντορφ είχα διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών κοινοτήτων, δικτύων ελληνογερμανικής φιλίας, εθνοτοπικών και ιατρικών συλλόγων. Οι Έλληνες της Γερμανίας αποτελούν δυναμικό και δραστήριο μέλος του Οικουμενικού Ελληνισμού» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Η επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών στη Γερμανία περιλαμβάνει συναντήσεις στις περιοχές δικαιοδοσίας των γενικών προξενείων Ντύσσελντορφ και Φραγκφούρτης με τοπικούς αξιωματούχους και με φορείς της ομογένειας, όπως τοπικές ελληνικές κοινότητες, καθώς και ακαδημαϊκούς πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους σε διάφορες πόλεις. Επίσης, θα μεταβεί στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το σημαντικό ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων