28/10/2019 28/10/2019 Του Γιώργου Φερδή, Θεολόγου – Δημοσιογράφου Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 τίμησαν οι ομογενείς της ελληνικής παροικίας στο Ντίσελντορφ, το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου στον ιερό Ναό Αγ. Αποστόλου Ανδρέου. Στη δοξολογία που τελέστηκε μετά τη θεία λειτουργία από τον Ιερατικό Προϊστάμενο Αρχιμ. Θεοφάνη Λάππα, παρέστη η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ...
28 Οκτωβρίου, 2019 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2019 - 20:35

Ο Ελληνισμός του Ντίσελντορφ τίμησε την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Ο Ελληνισμός του Ντίσελντορφ τίμησε την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Του Γιώργου Φερδή, Θεολόγου – Δημοσιογράφου

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 τίμησαν οι ομογενείς της ελληνικής παροικίας στο Ντίσελντορφ, το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου στον ιερό Ναό Αγ. Αποστόλου Ανδρέου.

Στη δοξολογία που τελέστηκε μετά τη θεία λειτουργία από τον Ιερατικό Προϊστάμενο Αρχιμ. Θεοφάνη Λάππα, παρέστη η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ Μαρία Παπακωνσταντίνου, η οποία ανέγνωσε μήνυμα του υφυπουργού Εξωτερικών κ.Διαματάρη, ενώ απηύθυνε στο πολυπληθές εκκλησίασμα κάλεσμα ενότητας με γνώμονα την ιστορική μας μνήμη.

Εκπαιδευτικοί, μαθητές, ομογενειακοί σύνδεσμοι και εθνοτοπικοί σύλλογοι με Ελληνικές σημαίες και λάβαρα, έδωσαν το παρών με τη δέουσα τιμή και εθνική υπερηφάνεια.

Ακολούθησε δεξίωση, ενώ το απόγευμα έλαβε χώρα εκδήλωση μνήμης στο ενοριακό Κέντρο, από τη θεατρική ομάδα και το μουσικό σύνολο της Ενορίας, με θέμα: «Τα παιδιά του `40 θυμούνται και οι ήρωες διηγούνται».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων