10/06/2023 10/06/2023 O Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, επισκέφτηκε την Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης (ΕΚΜ), προκειμένου να συνομιλήσει με το Διοικητικό Συμβούλιο. Κατά την άφιξή του στο Ελληνικό Κέντρο, τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, παρόντες ήταν και οι αντιπρόεδροι της EKM, Δρ. Δημήτρης Μποσινάκης και...
10 Ιουνίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 14:09

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης

Διαδώστε:
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης

O Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, επισκέφτηκε την Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης (ΕΚΜ), προκειμένου να συνομιλήσει με το Διοικητικό Συμβούλιο.

Κατά την άφιξή του στο Ελληνικό Κέντρο, τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, παρόντες ήταν και οι αντιπρόεδροι της EKM, Δρ. Δημήτρης Μποσινάκης και Μιχάλης Καραμήτoς, ο Ταμίας Βοηθός Καθηγητής Μαρίνης Πιρπιρής, ο Γραμματέας Νίκος Κουκουβιτάκης, τα μέλη του Δ.Σ της ΕΚΜ, Ελένη Χιώτης, Τάσος Σγαρδέλης, Kωνσταντινος Κοτσιάνης, μαζί με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΕΚΜ Αντωνία Τσάμης.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, ερμηνευτής ενημερώθηκε για την σημαντική ιστορία της ΕΚΜ, πληροφορήθηκε για τα εξαιρετικά προγράμματα εκπαίδευσης και τις δραστηριότητες της ΕΚΜ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθεί τις αίθουσες μαθημάτων των Ελληνικών σχολείων της ΕΚΜ και ιδιαίτερα για τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών.

Ο κ. Παπαστεργιάδης υποδέχθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ελληνικό Κέντρο και συζήτησαν για τον εξαιρετικό αθλητικό πνεύμα του Στέφανου Τσιτσιπά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος είχε επισκεφτεί το Ελληνικό Κέντρο κατά την διάρκεια του πρώτου τουρνουά τένις στην Μελβούρνη και από τότε φαινόταν ότι θα διαπρέψει.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης περιέγραψε το ετήσιο και εκτενές πολιτιστικό πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου, το οποίο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάρμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων, όπως ζωντανή μουσική, χορευτικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, διαλέξεις και θεατρικές παραστάσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της ΕΚΜ καθώς και για την πολυετή ιστορία της. Συνεχάρη την εξαιρετική ηγεσία της ΕΚΜ, την αφοσίωσή τους στο στόχο τους να ενισχύσουν την ελληνική παρουσία και την διάδοση και διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού.

 

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων