21/06/2019 21/06/2019 Την ύψιστη τιμητική διάκριση του Νοτίου Σινά, απένειμε ο κυβερνήτης Khaled Fouda, στον κ. Αντώνη Καζαμία, επιχειρηματία και σύμβουλο του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού. Ο κ. Fouda τίμησε τον κ. Καζαμία για την αμέριστη προσφορά και αφοσίωσή του στην ανάπτυξη των αγαστών σχέσεων του Αιγυπτιακού Κράτους και της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά. Η τιμητική...
21 Ιουνίου, 2019 - 14:48

Ο κυβερνήτης του Σινά τιμά τον κ. Αντώνη Καζαμία

Διαδώστε:
Ο κυβερνήτης του Σινά τιμά τον κ. Αντώνη Καζαμία

Την ύψιστη τιμητική διάκριση του Νοτίου Σινά, απένειμε ο κυβερνήτης Khaled Fouda, στον κ. Αντώνη Καζαμία, επιχειρηματία και σύμβουλο του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού.

Ο κ. Fouda τίμησε τον κ. Καζαμία για την αμέριστη προσφορά και αφοσίωσή του στην ανάπτυξη των αγαστών σχέσεων του Αιγυπτιακού Κράτους και της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά.

Η τιμητική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τις διαχρονικά αγαστές σχέσεις Αιγύπτου – Ελλάδας, είπε χαρακτηριστικά ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά κ. Κhaled Fouda.

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Καϊρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων