17/01/2022 17/01/2022 Με αισιοδοξία ξεκίνησαν τη νέα χρονιά στην Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και η φετινή, σηματοδοτήθηκε με την ευλογία και κοπή της αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Πατριαρχικό Επόπτη της Περιφέρειας. Την τελετή λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Μουχτάρης του Μεγάλου Ρεύματος κ. Hilmi Kūlhanci και ο Πρόεδρος...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2022 - 11:16

Ο Μητροπολίτης Κυδωνιών ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κυδωνιών ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος

Με αισιοδοξία ξεκίνησαν τη νέα χρονιά στην Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και η φετινή, σηματοδοτήθηκε με την ευλογία και κοπή της αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Πατριαρχικό Επόπτη της Περιφέρειας.

Την τελετή λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Μουχτάρης του Μεγάλου Ρεύματος κ. Hilmi Kūlhanci και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαχώρου κ. Στράτος Δολτσινιάδης.

Οι ευλογίες του Μητροπολίτη και οι ευχές του Προέδρου μας κ. Γιώργου Παπαλιάρη συνοδεύτηκαν από τα γλυκά χαμόγελα των μικρών φίλων της Κοινότητας, οι οποίοι έλαβαν μετά το τέλος της όμορφης τελετής τα αναμνηστικά τους δώρα και το καθιερωμένο πλέον ημερολόγιο της Κοινότητάς, το οποίο φέτος αφιερώθηκε στην πολύχρονη και σημαντική πορεία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

“Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλη την οικουμένη και στους απανταχού Μεγαρευμιώτες -για τους οποίους κόψαμε ένα κομμάτι από την αγιοβασιλόπιττά μας- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!”, καταλήγει η ανάρτηση της Κοινότητας.

Φωτογραφίες: Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων