04/03/2019 04/03/2019 Με γρήγορους ρυθμούς εκτελούνται οι εργασίες αποκατάστασης στο ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο. Όπως γράφει το ekkairo.org το  εξωτερικό του ναού έχει περαστεί με αστάρι, προχωρά η αποκατάσταση των υποστυλωμάτων και γίνονται οι εργασίες εξωραϊσμού του προαυλίου. Όμως το σημείο αναφοράς του ναού, ο εντυπωσιακός τρούλος έχει ήδη αλλάξει όψη. Έχει επισκευαστεί...
04 Μαρτίου, 2019 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 9:35

Ο ναός Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου από ψηλά

Διαδώστε:
Ο ναός Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου από ψηλά

Με γρήγορους ρυθμούς εκτελούνται οι εργασίες αποκατάστασης στο ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο.

Όπως γράφει το ekkairo.org το  εξωτερικό του ναού έχει περαστεί με αστάρι, προχωρά η αποκατάσταση των υποστυλωμάτων και γίνονται οι εργασίες εξωραϊσμού του προαυλίου.
Όμως το σημείο αναφοράς του ναού, ο εντυπωσιακός τρούλος έχει ήδη αλλάξει όψη. Έχει επισκευαστεί και έχει βαφτεί με εντυπωσιακό κεραμιδί χρώμα. Οι αεροφωτογραφίες δείχνουν το μεγαλείο της κατασκευής και της αποκατάστασής του. Ο Κοινοτικός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης αποκαθίσταται με δαπάνες της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και της Μεγάλης Ευεργέτιδας κ. Αικατερίνης Σοφιανού Μπελεφάντη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων