01/07/2019 01/07/2019 Ο Τέρρυ Μητρόπουλος, πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, έδωσε την δική του μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο πριν εννέα χρόνια και κατάφερε να βγει νικητής. Οι προβλέψεις των γιατρών ήταν δυσοίωνες. Δεν του έδιναν πολλά ποσοστά επιβίωσης ενώ είχαν αποκλείσει και το ενδεχόμενο να ξαναπερπατήσει. Ο κ. Μητρόπουλος, αφού υποβλήθηκε σε 13 εγχειρίσεις στον εγκέφαλο...
01 Ιουλίου, 2019 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2019 - 18:00

Ο ομογενής που νίκησε τον καρκίνο και “τρέχει” για τους συνανθρώπους του

Διαδώστε:
Ο ομογενής που νίκησε τον καρκίνο και “τρέχει” για τους συνανθρώπους του

Ο Τέρρυ Μητρόπουλος, πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, έδωσε την δική του μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο πριν εννέα χρόνια και κατάφερε να βγει νικητής.

Οι προβλέψεις των γιατρών ήταν δυσοίωνες. Δεν του έδιναν πολλά ποσοστά επιβίωσης ενώ είχαν αποκλείσει και το ενδεχόμενο να ξαναπερπατήσει.

Ο κ. Μητρόπουλος, αφού υποβλήθηκε σε 13 εγχειρίσεις στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη και πέρασε τέσσερα χρόνια στο νοσοκομείο απέδειξε σε όλους την δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής του και πλέον όχι μόνο περπατάει αλλά πρόκειται σε λίγες ημέρες να κάνει την διαδρομή Αδελαΐδα Μελβούρνη με τα πόδια για να συλλέξει χρήματα τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού «Black Dog» που βοηθά άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη και άλλες ψυχικές ασθένειες.

Ο 46χρονος θα ξεκινήσει τον περίπατο του στην Αδελαΐδα στις 17 Αυγούστου και σκοπεύει να περπατάει περίπου 20χμ την ημέρα έτσι ώστε να φτάσει στην Μελβούρνη στις 28 Σεπτεμβρίου την ημέρα του μεγάλου τελικού “football” (άθλημα Αυστραλίας- γνωστό ως ράγκμπι).

Στο πλευρό του θα βρίσκονται φυσικά η σύζυγός του, Belinda, σχολικές κοινότητες, αθλητές καθώς και ένας γιατρός που θα παρακολουθεί τον ομογενή.

Πηγή: www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων