10/04/2020 10/04/2020 Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενισχύουν ομογενειακοί φορείς του Βελγίου στις κρίσιμες αυτές ημέρες που μαίνεται η μάχη ενάντια στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα οι φορείς: Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών, Αλληλονnet, το Discovering Network, 12 ώρες για την Ελλάδα, Ελληνικό και Διαπολιτιστικό κέντρο, Ελληνικός Κύκλος, Ένωση Πελοποννησίων Βελγίου, Ένωση Μακεδόνων Βελγίου, Σύλλογος Ελλήνων Υπαλλήλων Διεθνών Οργανισμών,...
10 Απριλίου, 2020 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 12:28

Οι Έλληνες του Βελγίου στηρίζουν το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Διαδώστε:
Οι Έλληνες του Βελγίου στηρίζουν το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενισχύουν ομογενειακοί φορείς του Βελγίου στις κρίσιμες αυτές ημέρες που μαίνεται η μάχη ενάντια στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα οι φορείς: Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών, Αλληλονnet, το Discovering Network, 12 ώρες για την Ελλάδα, Ελληνικό και Διαπολιτιστικό κέντρο, Ελληνικός Κύκλος, Ένωση Πελοποννησίων Βελγίου, Ένωση Μακεδόνων Βελγίου, Σύλλογος Ελλήνων Υπαλλήλων Διεθνών Οργανισμών, Σύλλογος Κρητών Βελγίου και το Λύκειο Ελληνίδων Βρυξελλών υπογράφουν από κοινού μια ανακοίνωση όπου καλούν τους Έλληνες του Βελγίου να συνδράμουν οικονομικά την πατρίδα μας στον αγώνα της κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Σας καλούμε να συνεισφέρετε στην κοινή μας προσπάθεια, που θέλει την συμμετοχή όλων, ανεξαρτήτου χρηματικής δυνατότητας”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

Οι Ελληνικοί Φορείς με βάση τις Βρυξέλλες καλούν τους Έλληνες του Βελγίου να συνδράμουν οικονομικά την πατρίδα μας στον αγώνα της κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα χρήματα θα διατεθούν στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ για την αγορά απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού (πιεσόμετρα, αναπνευστήρες, υπέρηχους κλπ). Σχετική συνεννόηση έχει ήδη γίνει με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Οι Ελληνικοί Φορείς, όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκες (πχ. πυρκαγιές στο Μάτι) με βάση τον θεσμικό τους ρόλο και την εμπειρία συνεργασίας και συντονισμού, σύσσωμοι αποφάσισαν να συμπαρασταθούν έμπρακτα στην χώρα μας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει ηρωική και άνιση μάχη με την πανδημία σε δύσκολες συνθήκες και στους συμπατριώτες μας που δίνουν προσωπικές μάχες επιβίωσης, πολλές φορές απομονωμένοι από τις οικογένειές τους, στα νοσοκομεία της χώρας.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε στην κοινή μας προσπάθεια, που θέλει την συμμετοχή όλων, ανεξαρτήτου χρηματικής δυνατότητας. Οι Ελληνικοί Φορείς θα συνεχίσουν και στο μέλλον τις κοινές τους δράσεις τόσο στην Ελλάδα , όσο και στο Βέλγιο, δεδομένου ότι η κρίση του κορωνοϊού έχει δραματικές επιπτώσεις σε ανθρώπινες ζωές και στην οικονομική και κοινωνική ζωή και στις δύο χώρες.

Προθεσμία καταβολής οικονομικής ενίσχυσης 26 Απριλίου
Αριθμός Λογαριασμού ΒΕ73 3100 8330 1060
Όνομα Κατόχου Λογαριασμού: COMMUNAUTE HELLENIQUE DE BRUXELLES
Με την ένδειξη : COVID19 EVAGGELISMOS

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων