09/04/2019 09/04/2019 Την Δευτέρα 8 Απριλίου η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, Γεωργία Χαλάκου, η αντιπρόεδρος, Γεωργία Χλέτσου και οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, επισκέφτηκαν τον καθεδρικό ναό του Αγιού Ιωάννη του Θεολόγου στο Τεναφλάι. Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης, κ. Ευάγγελος, κλήρος και λαός, τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά. Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών με...
09 Απριλίου, 2019 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2019 - 17:30

Οι Εύζωνες στον Καθεδρικό Ναό του Τεναφλάι

Διαδώστε:
Οι Εύζωνες στον Καθεδρικό Ναό του Τεναφλάι

Την Δευτέρα 8 Απριλίου η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, Γεωργία Χαλάκου, η αντιπρόεδρος, Γεωργία Χλέτσου και οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, επισκέφτηκαν τον καθεδρικό ναό του Αγιού Ιωάννη του Θεολόγου στο Τεναφλάι.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης, κ. Ευάγγελος, κλήρος και λαός, τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά.

Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών με τον Αντιπτέραρχο, Γρηγόριο Πρεζεράκο, Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων