29/08/2020 29/08/2020 Για εικοστή συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια Νέας Υόρκης», δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία το ενδιαφέρον και την αγάπη για τη γενέτειρά του, βράβευσε στην Καστοριά τους αριστούχους τελειόφοιτους μαθητές Λυκείων της Π.Ε Καστοριάς, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς. Φέτος βραβεύτηκαν 14 τελειόφοιτοι αριστεύσαντες μαθητές...
29 Αυγούστου, 2020 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 13:52

Οι Καστοριανοί της Νέας Υόρκης βράβευσαν μαθητές

Διαδώστε:
Οι Καστοριανοί της Νέας Υόρκης βράβευσαν μαθητές

Για εικοστή συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια Νέας Υόρκης», δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία το ενδιαφέρον και την αγάπη για τη γενέτειρά του, βράβευσε στην Καστοριά τους αριστούχους τελειόφοιτους μαθητές Λυκείων της Π.Ε Καστοριάς, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς.

Φέτος βραβεύτηκαν 14 τελειόφοιτοι αριστεύσαντες μαθητές των Λυκείων της Π.Ε Καστοριάς, ενώ στους 9 πρώτους αριστεύσαντες, ο Σύλλογος, μοίρασε στον καθένα το ποσό των 700 δολ. ΗΠΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Βασίλειος Αθανασόπουλος, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του συλλόγου Δήμου Σιώκη, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους μαθητές της Π.Ε Καστοριάς που αρίστευσαν, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γιώβες καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων