19/03/2020 19/03/2020 Ο δραστήριος Σύλλογος Ποντίων Μονάχου με ένα βίντεο προτρέπει όλους να μείνουν σπίτι, στο πλαίσιο της πρόληψης για την εξάπλωση του κορωνοϊού. «Θέλει υπευθυνότητα και προσοχή, και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών» αναφέρεται στο βίντεο. «Ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου με αίσθημα ευθύνης λόγω των δύσκολων ημερών που διανύουμε ανακοινώνει ότι όσοι συμπολίτες μας...
19 Μαρτίου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 - 17:29

Οι Πόντιοι του Μονάχου βοηθούν τους ηλικιωμένους (βίντεο)

Διαδώστε:
Οι Πόντιοι του Μονάχου βοηθούν τους ηλικιωμένους (βίντεο)

Ο δραστήριος Σύλλογος Ποντίων Μονάχου με ένα βίντεο προτρέπει όλους να μείνουν σπίτι, στο πλαίσιο της πρόληψης για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Θέλει υπευθυνότητα και προσοχή, και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών» αναφέρεται στο βίντεο.
«Ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου με αίσθημα ευθύνης λόγω των δύσκολων ημερών που διανύουμε ανακοινώνει ότι όσοι συμπολίτες μας τρίτης ηλικίας έχουν δυσκολία να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης και δεν έχουν κάποιον γνωστό ή συγγενή να τους βοηθήσει, ή ακόμα και άνθρωποι με αναπηρία ή άλλα προβλήματα, να έρθουν σε επαφή με το ΔΣ του σωματείου, το οποίο θα βοηθήσει να προμηθευτούν τα απαραίτητα» τονίζεται.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα στη σελίδα στο facebook ή απευθείας στα τηλέφωνα του Συλλόγου.

Πηγή: pontos-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων