19/09/2022 19/09/2022 Σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο κ. Χρήστος Καρράς, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σύδνεϋ, και η κ. Κάτια Γκίκιζα, επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στην Αυστραλία, πρόκειται να αποχωρήσουν από την πέμπτη ήπειρο, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία τους. «Ήταν πραγματική χαρά για εμάς να είμαστε μέρος της...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 12:40

Ολοκληρώνεται η θητεία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Σύδνεϋ

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται η θητεία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Σύδνεϋ

Σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο κ. Χρήστος Καρράς, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σύδνεϋ, και η κ. Κάτια Γκίκιζα, επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στην Αυστραλία, πρόκειται να αποχωρήσουν από την πέμπτη ήπειρο, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία τους.

«Ήταν πραγματική χαρά για εμάς να είμαστε μέρος της ελληνοαυστραλιανής κοινότητας του Σύδνεϋ και θα συνεχίσουμε να νιώθουμε το ίδιο για το υπόλοιπο της ζωής μας», σημειώνουν σε κοινό μήνυμά τους, ενώ χαρακτηρίζουν επίσης τιμή και προνόμιο για εκείνους το γεγονός ότι υπηρέτησαν στην αυστραλιανή μεγαλούπολη.

Φωτογραφία: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων