03/07/2023 03/07/2023 Με ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολυκάρπου, ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των Κατηχητικών Σχολείων της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας στο Μιλάνο για την κατηχητική χρονιά 2022 – 2023, πραγματοποιώντας την ημερησία εκδρομή στο πάρκο porta Venezia και στο Πλανητάριο την Κυριακή Δ’ Ματθαίου. Η ενορία ευχαριστεί όλους τους κατηχητές, τους συντελεστές, όλους εκείνους, οι οποίοι ολόκληρη...
03 Ιουλίου, 2023 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2023 - 15:41

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των Κατηχητικών Σχολείων της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας στο Μιλάνο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των Κατηχητικών Σχολείων της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας στο Μιλάνο

Με ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολυκάρπου, ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των Κατηχητικών Σχολείων της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας στο Μιλάνο για την κατηχητική χρονιά 2022 – 2023, πραγματοποιώντας την ημερησία εκδρομή στο πάρκο porta Venezia και στο Πλανητάριο την Κυριακή Δ’ Ματθαίου.

Η ενορία ευχαριστεί όλους τους κατηχητές, τους συντελεστές, όλους εκείνους, οι οποίοι ολόκληρη τη χρονιά εργάζονται καθώς και όλα τα παιδιά, τα οποία ήταν τακτικά στην κατήχηση αλλά και τους γονείς, οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι, πρέπει να στέλνουν τα παιδιά τους στην κατήχηση και στην Εκκλησία.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων