10/05/2021 10/05/2021 Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά, στο East Keilor της Μελβούρνης, οργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ομιλία με θέμα “Η βία κατά των ηλικιωμένων”. Η ομιλία περιλάμβανε τρεις ενότητες: η πρώτη αφορούσε τις μορφές βίας που μπορεί να δεχθούν οι ηλικιωμένοι, η δεύτερη το...
10 Μαΐου, 2021 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2021 - 17:32

Ομιλία με θέμα “Η βία κατά των ηλικιωμένων” στην Μελβούρνη

Διαδώστε:
Ομιλία με θέμα “Η βία κατά των ηλικιωμένων” στην Μελβούρνη

Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά, στο East Keilor της Μελβούρνης, οργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ομιλία με θέμα “Η βία κατά των ηλικιωμένων”.

Η ομιλία περιλάμβανε τρεις ενότητες: η πρώτη αφορούσε τις μορφές βίας που μπορεί να δεχθούν οι ηλικιωμένοι, η δεύτερη το πώς μπορούν να διαπιστωθούν, και η τρίτη το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Σημειώνεται ότι ο νέος κύκλος ενημερωτικών ομιλιών, που έχει ως θέμα τη βία κατά των ηλικιωμένων, ξεκίνησε τον τρέχοντα μήνα και θα εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε διάφορες ενορίες της Μελβούρνης και ευρύτερα της Βικτώριας.

 

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας – Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας / vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων