13/09/2022 13/09/2022 Όμιλος προσκυνητών από το 1ο Ανώτατο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρέστη την Κυριακή κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης.  Ο όμιλος αυτός βρισκόταν στην Πόλη, λόγω της τελετής Αναγορεύσεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, του 1ου Ανώτατου Ιδρύματος της Μεγαλονήσου. Κατά τη διάρκεια της δεξιώσεως,...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2022 - 14:43

Όμιλος προσκυνητών από την Κύπρο στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης

Διαδώστε:
Όμιλος προσκυνητών από την Κύπρο στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης

Όμιλος προσκυνητών από το 1ο Ανώτατο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρέστη την Κυριακή κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης. 

Ο όμιλος αυτός βρισκόταν στην Πόλη, λόγω της τελετής Αναγορεύσεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, του 1ου Ανώτατου Ιδρύματος της Μεγαλονήσου.

Κατά τη διάρκεια της δεξιώσεως, ο Πρόεδρος της Κοινότητάς Νεοχωρίου Βοσπόρου, κ. Παντελεήμων Βίγκας, Άρχοντας Μέγας Χαρτοφύλακας της Μ.τ.Χ.Ε., τους καλωσόρισε με πολύ θερμούς λόγους και τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Κοινότητας. Αντιφώνησε ο κ. Πρύτανης, περιηγήθηκαν στον ολάνθιστο αυλόγυρο του Ιερού μας Ναού, στην προτομή του Κωνσταντίνου Καβάφη και αναχώρησαν τις πρώτες μεταμεσημβρινές ώρες για την Κύπρο.

Ανάμεσα στους προσκυνητές ήταν και ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Χριστοδούλου, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, η κα Λένα Αναπνιώτη, Πρόεδρος του «Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών» και ο Ιατρός κ. Σάββας Αποστολίδης, από τον «Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών Φρανγκφούρτης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων