17/04/2019 17/04/2019 ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ – 12 Απριλίου 2019 από τη Hellenic TV σε παρουσίαση της Δήμητρας Νικητάκη. Σχολική γιορτή με αφορμή τον εορτασμό των εθνικών επετείων 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου από το ελληνικό Παροικιακό σχολείο του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστού. Οι δάσκαλοι με τους μαθητές ετοίμασαν μια ωραία γιορτή με ποιήματα, τραγούδια και χορούς...
17 Απριλίου, 2019 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2019 - 20:10

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ: Μικροί μαθητές χορεύουν

Διαδώστε:
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ: Μικροί μαθητές χορεύουν

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ – 12 Απριλίου 2019 από τη Hellenic TV σε παρουσίαση της Δήμητρας Νικητάκη. Σχολική γιορτή με αφορμή τον εορτασμό των εθνικών επετείων 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου από το ελληνικό Παροικιακό σχολείο του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστού.

Οι δάσκαλοι με τους μαθητές ετοίμασαν μια ωραία γιορτή με ποιήματα, τραγούδια και χορούς για να γιορτάσουν τις εθνικές εορτές της Ελλάδας και της Κύπρου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστού. Εκεί οι ιερείς της εκκλησίας, Αρχιμανδρίτης Θεοφάνης Πέτρου και ο πατέρας Παύλος Γρηγορίου, άνοιξαν την εκδήλωση με προσευχή. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την διευθύντρια του σχολείου, Άνδρη Καμμένου, και στην συνέχεια μία από τις δασκάλες, η Μαρία Παπαστεργίου, έκανε ομιλία και αναφέρθηκε στην σημασία των δύο αυτών εθνικών επετείων.

Αμέσως μετά τις ομιλίες, τον λόγο έλαβαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι με την καθοδήγηση των δασκάλων απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και χόρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς αλλά και φίλους του σχολείου που είχαν κατακλύσει την μεγάλη αίθουσα.

Δείτε την εκπομπή:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων