09/04/2020 09/04/2020 Ζευγάρι Ελληνοαμερικανών, η Έφη και ο Ιωάννης Λαγκαδινός από τη Μασαχουσέτη, αποφάσισαν να δωρίσουν πέντε χιλιάδες δολάρια σε κάθε ενορία της Νέας Αγγλίας, συνολικά 300.000 δολάρια, προκειμένου να τις στηρίξουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», ο κ. Λαγκαδινός, ένας από τους σημαντικότερους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες στη Μασαχουσέτη, στηρίζει, εδώ...
09 Απριλίου, 2020 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 11:35

Ομογενείς στηρίζουν τις ενορίες της Νέας Αγγλίας

Διαδώστε:
Ομογενείς στηρίζουν τις ενορίες της Νέας Αγγλίας

Ζευγάρι Ελληνοαμερικανών, η Έφη και ο Ιωάννης Λαγκαδινός από τη Μασαχουσέτη, αποφάσισαν να δωρίσουν πέντε χιλιάδες δολάρια σε κάθε ενορία της Νέας Αγγλίας, συνολικά 300.000 δολάρια, προκειμένου να τις στηρίξουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», ο κ. Λαγκαδινός, ένας από τους σημαντικότερους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες στη Μασαχουσέτη, στηρίζει, εδώ και πολλά χρόνια, τις ενορίες στη Βοστώνη, ενώ είναι ευεργέτης της μοναστικής κοινότητας του Αγίου Όρους.

Την δωρεά του ζεύγους στις ενορίες συνόδευσε και η παρακάτω επιστολή:
«Καθώς ξεκινάμε αυτήν την όμορφη εποχή του Πάσχα, προσευχόμαστε για όλους τους ενορίτες να έχουν υγεία και καλή ψυχολογία, ώστε όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί να πούμε μαζί το ‘’Χρήστος Ανέστη’’.
Επίσης, προσευχόμαστε στον Θεό να βοηθήσει να φύγει ο ιός από όλο τον κόσμο και να επιτρέψει να ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους στους πιστούς οι ενορίες μας, όπου όλοι βρίσκουμε την ειρήνη και την ηρεμία που τώρα έχουμε χάσει.
Αυτός ο νέος ιός που μαστίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα έχει μεταμορφώσει τις ζωές μας και μας έχει θέσει σε απομόνωση, μακριά από τους τόπους προσευχής, αλλά δεν έχει τη δύναμη να μας κρατήσει μακριά από την παράδοση και την ισχυρή πίστη στη θρησκεία μας.
Η οικογένειά μου και εγώ, ο Ιωάννης και η Έφη Λαγκαδινός από το Κάντον της Μασσαχουσέτης, μία οικογένεια μεταναστών που ήρθαν σε αυτή τη χώρα το 1956, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και μοιραζόμαστε μαζί σας λίγη από την «Ευλογία» που μας χάρισε ο Θεός τα χρόνια της εργασίας μας, τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό πεδίο.
Δεν πιστεύουμε ότι αυτό το μικρό δώρο θα λύσει όλα τα προβλήματά σας, αλλά ελπίζουμε να βοηθήσει λίγο στην δύσκολη εποχή και να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα, που έχουν την οικονομική δυνατότητα, να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.
Ευχές σε όλους για Καλή Ανάσταση
Με όλο το σεβασμό μας,
Ιωάννης και Έφη Λαγκαδινός

ΠΗΓΗ: Εθνικός Κήρυκας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων