11/06/2019 11/06/2019 Ένας ομογενής κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νορβηγία. Πιο συγκεκριμένα, στον ομογενή φωτογράφο της Μελβούρνης, Μιχάλη Τέο (Michael Teo), απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νορβηγία. Για τον ομογενή φωτογράφο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξεχωρίζει για την δουλειά του,...
11 Ιουνίου, 2019 - 21:35

Ομογενής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Φωτογραφίας

Διαδώστε:
Ομογενής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Φωτογραφίας

Ένας ομογενής κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νορβηγία. Πιο συγκεκριμένα, στον ομογενή φωτογράφο της Μελβούρνης, Μιχάλη Τέο (Michael Teo), απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νορβηγία.

Για τον ομογενή φωτογράφο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξεχωρίζει για την δουλειά του, όμως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Κρατικής Ραδιοφωνίας SBS.

«Έχω πάρει και άλλα βραβεία παναυστραλιανά, αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που παίρνω παγκόσμιο βραβείο», αναφέρει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:

«Ο ενθουσιασμός μου για την φωτογραφία μεγαλώνει όσο ασχολούμαι με αυτό το αντικείμενο. Όσο πιο πολύ το κάνω τόσο βαθαίνει η αγάπη μου για αυτήν», είπε.

Η ενασχόληση με τις τέχνες

Ο Μιχάλης Τεό ασχολήθηκε με την φωτογραφία πριν τέσσερα χρόνια, έχοντας προηγουμένως αγαπήσει ιδιαίτερα την μουσική.

Άλλωστε και ο ίδιος προέρχεται από μια ιδιαίτερα φιλόμουση οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι ζωγράφος, η μητέρα του συγγραφέας και ο αδελφός του μουσικός.

«Όταν ήμουν 15 χρονών άρχισε η μητέρα μου να γράφει. Εγώ και ο αδελφός μου ασχολούμασταν με την μουσική, ενώ ο πατέρας μου ήταν ακόμη λογιστής. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο πιο πολύ ασχολούμασταν με τις τέχνες. Από τους γονείς μου έμαθα πως οι τέχνες είναι κάτι που χρειάζεται πολύ δουλειά», είπε.

Michael Teo

H φωτογραφία με την οποία ο Μιχάλη Τεό κατέκτησε το χρυσό μετάλλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Φωτογραφίας

Η φωτογραφία με την οποία νίκησε ο ομογενής φωτογράφος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Φωτογραφίας, διακρίνεται η σύζυγός του με την καρκινοπαθή μητέρα της, λίγες στιγμές πριν εκείνη ξεψυχήσει.

Επιθυμία της συζύγου του ήταν να απαθανατίσει κάποιες τελευταίες εικόνες από εκείνην.

Πηγή: www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων