05/03/2019 05/03/2019 Το πρώτο τριήμερο Ορθόδοξο Θρησκευτικό Καταφύγιο Νεολαίας διοργανώθηκε στο Χιούστον του Τέξας από 1 έως 3 Μαρτίου 2019. Όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυξ, το τριήμερο φέρει την “υπογραφή” του π. Λουκά Παλουμπή ιερατικού προϊσταμένου της κοινότητας του Αγίου Βασιλείου του Δυτικού Χιούστον που ανέλαβε την σχετική πρωτοβουλία) αλλά και του π. Συμεών Κίης της κοινότητας...
05 Μαρτίου, 2019 - 8:51

Ορθόδοξο Καταφύγιο Νεολαίας στο Τέξας

Διαδώστε:
Ορθόδοξο Καταφύγιο Νεολαίας στο Τέξας

Το πρώτο τριήμερο Ορθόδοξο Θρησκευτικό Καταφύγιο Νεολαίας διοργανώθηκε στο Χιούστον του Τέξας από 1 έως 3 Μαρτίου 2019.
Όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυξ, το τριήμερο φέρει την “υπογραφή” του π. Λουκά Παλουμπή ιερατικού προϊσταμένου της κοινότητας του Αγίου Βασιλείου του Δυτικού Χιούστον που ανέλαβε την σχετική πρωτοβουλία) αλλά και του π. Συμεών Κίης της κοινότητας του Αγίου Παύλου της περιοχής Katy’ς, δυτικά του Χιούστον Τέξας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα για τρεις ημέρες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάλογο με τους ιερείς, αλλά να συζητήσουν και μεταξύ τους, για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και την ζωή στην Αμερική ως Ορθόδοξη νεολαία στα σχολεία με παιδιά της ηλικίας τους από άλλες θρησκείες.


Επίσης, συζήτησαν για τις δυσκολίες όσον αφορά άλλες εθνικότητες και θρησκείες, αλλά και θέματα όπως ναρκωτικά, κάπνισμα, αλκοόλ και κάθε τι που τους πιέζει στην καθημερινότητά τους.

Φωτογραφίες: Ηλίας Νεοφυτίδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων