30/07/2019 30/07/2019 Επεισόδιο με Αλβανούς δημοσιογράφους, σημειώθηκε κατά το κυριακάτικο 9μηνο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που πραγματοποιήθηκε στους Βουλιαράτες. Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι συνεχίζουν να δηλητηριάζουν την αλβανική κοινή γνώμη, διεγείροντας διεθνιστικό μίσος εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Για άλλη μια φορά, δεν σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας, που δεν ήθελε να τραβήξουν πλάνα από το μνημόσυνο. Αυτό...
30 Ιουλίου, 2019 - 19:06
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2019 - 19:18

Όταν η μητέρα του Κατσίφα έδιωξε τους Αλβανούς δημοσιογράφους

Διαδώστε:
Όταν η μητέρα του Κατσίφα έδιωξε τους Αλβανούς δημοσιογράφους

Επεισόδιο με Αλβανούς δημοσιογράφους, σημειώθηκε κατά το κυριακάτικο 9μηνο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που πραγματοποιήθηκε στους Βουλιαράτες.

Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι συνεχίζουν να δηλητηριάζουν την αλβανική κοινή γνώμη, διεγείροντας διεθνιστικό μίσος εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Για άλλη μια φορά, δεν σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας, που δεν ήθελε να τραβήξουν πλάνα από το μνημόσυνο.

Αυτό εξόργισε την ηρωίδα μάνα του Κωνσταντίνου, η οποία 9 μήνες τώρα ζητά δικαίωση περιμένοντας το πόρισμα των αλβανικών εισαγγελικών αρχών για την εν ψυχρώ εκτέλεση του παλικαριού της από τις επίλεκτες δυνάμεις RENEA της αλβανικής αστυνομίας.

Το γεγονός αυτό έκανε τα αλβανικά ΜΜΕ να ξεσαλώσουν, στοχοποιώντας για άλλη μια φορά την οικογένεια του Κωνσταντίνου κάνοντας λόγο για απρόκλητη “επίθεση” που δέχτηκαν απ’ τη μητέρα του, την οποία κατηγορούν ότι τους έσπασε μια τηλεοπτική κάμερα και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

ΠΗΓΗ:

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων