11/03/2019 11/03/2019 Νέα κλιματιστικά μηχανήματα απέκτησε το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων “Όμηρος” στην Κορυτσά, μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεοδώρου Καρυπίδη, ώστε να μπορούν τα παιδιά των ομογενών να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση μέσα στο σχολείο τους. Στόχος είναι, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, η στήριξη των ανθρώπων και η προοπτική μέσα από τις...
11 Μαρτίου, 2019 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2019 - 18:41

Παρέμβαση του Περιφερειάρχη για τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Κορυτσάς

Διαδώστε:
Παρέμβαση του Περιφερειάρχη για τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Κορυτσάς

Νέα κλιματιστικά μηχανήματα απέκτησε το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων “Όμηρος” στην Κορυτσά, μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεοδώρου Καρυπίδη, ώστε να μπορούν τα παιδιά των ομογενών να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση μέσα στο σχολείο τους. Στόχος είναι, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, η στήριξη των ανθρώπων και η προοπτική μέσα από τις αρχές και τις αξίες της αλληλεγγύης. Ο κ. Καρυπίδης μετά από επικοινωνία που είχε με την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. φρόντισε να εξασφαλιστεί η βελτίωση των εγκαταστάσεων του σχολείου για τους μαθητές των ελληνικών εκπαιδευτηρίων.

Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε για την εν λόγω πρωτοβουλία του τα εξής, «Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς μας για μια ανοιχτή Περιφέρεια σε συνεργασίες με τα Βαλκάνια, παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και τις αναγκαιότητες που αφορούν στους ομογενείς μας. Μετά από αίτημα που υπήρξε από τα «Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Όμηρος» στην Κορυτσά, κάναμε παρέμβαση στα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. και στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης η διοίκηση της εταιρείας ανταποκρίθηκε, χρηματοδοτώντας το σχολείο με νέας τεχνολογίας θερμαντικά σώματα, για να μπορούν τα παιδιά των ομογενών μας να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση μέσα στο σχολείο τους. Λειτουργούμε για το καλό όλων σε μια σταθερή βάση φιλίας στα Βαλκάνια και έχουμε αποδείξει πως στόχος της Περιφέρειάς μας είναι η στήριξη των ανθρώπων και η προοπτική μέσα από τις αρχές και τις αξίες της αλληλεγγύης».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων