23/11/2023 23/11/2023 Το βιβλίο «Η Ιστορία της Ίμβρου μέσα από τις μαρτυρίες των Ανθρώπων της», παρουσιάστηκε σε μια εξαιρετική κι ανεπανάληπτη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, που διοργάνωσαν τέσσερα εμβληματικά σωματεία της πόλης μας, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών , το M.A.Z.I. – Με Αλληλεγγύη...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 11:54

Παρουσίαση βιβλίου «Η Ιστορία της Ίμβρου μέσα από τις μαρτυρίες των Ανθρώπων της»

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου «Η Ιστορία της Ίμβρου μέσα από τις μαρτυρίες των Ανθρώπων της»

Το βιβλίο «Η Ιστορία της Ίμβρου μέσα από τις μαρτυρίες των Ανθρώπων της», παρουσιάστηκε σε μια εξαιρετική κι ανεπανάληπτη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, που διοργάνωσαν τέσσερα εμβληματικά σωματεία της πόλης μας, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών , το M.A.Z.I. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα – Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης.

Ομιλητές:

Ο Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Πολύκαρπος Αδαμίδης και ο Πολιτικός Επιστήμων και ο Γεν. Γραμματέας της Νεολαίας της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Σταματίδης.

Αποσπάσματα διάβασε ο διαπρεπής ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός.

Μουσική συνοδεία: Νάγια Μισερλή αρπίστρια.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν οι:

– Εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων.

– Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Θιλόθεου, ο Πρωτοσύγκελός της Μητρόπολης κ. Ιάκωβος.

– Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Βασίλειος Πάππας

– Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης και Άρχων Δικαιοφύλακας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Γεώργιος Κωνσταντινίδης

– Πρόεδρος του M.A.Z.I. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα – Κοινωνικό Παντοπωλείο κα Αλεξάνδρα Γωγούση, η οποία παρουσίασε και την εκδήλωση.

Την αποφώνηση της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης και Άρχων Οστιάριος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Παύλος Σταματίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων