08/05/2019 08/05/2019 Για πρώτη φορά στο κοινό θα παρουσιαστεί, την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαΐου στις 12:30 στο ξενοδοχείο Stanley στην πλατεία Καραϊσκάκη, το βιβλίο του Σταύρου Παπουτσή με τίτλο: “Δημήτριος Στέφος. Ο άνθρωπος – Ο επιστήμονας – Ο καταδιωκόμενος Έλληνας”. Στο βιβλίο εξιστορούνται πτυχές από τον βίο του ανθρώπου  που βρέθηκε στο στόχαστρο από το βάναυσο καθεστώς...
08 Μαΐου, 2019 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2019 - 17:32

Παρουσίαση βιβλίου για τον αγωνιστή Δημήτριο Στέφο

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου για τον αγωνιστή Δημήτριο Στέφο

Για πρώτη φορά στο κοινό θα παρουσιαστεί, την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαΐου στις 12:30 στο ξενοδοχείο Stanley στην πλατεία Καραϊσκάκη, το βιβλίο του Σταύρου Παπουτσή με τίτλο: “Δημήτριος Στέφος. Ο άνθρωπος – Ο επιστήμονας – Ο καταδιωκόμενος Έλληνας”. Στο βιβλίο εξιστορούνται πτυχές από τον βίο του ανθρώπου  που βρέθηκε στο στόχαστρο από το βάναυσο καθεστώς του Ενβέρ Χότζα στην Αλβανία. Το βιβλίο αφιερώνεται στην μνήμη όλων των διανοουμένων επιστημόνων που εξοντώθηκαν, εκτοπίστηκαν, βασανίστηκαν αλλά και φυσικά στους Έλληνες συμπατριώτες που υπέστησαν τα δεινά, αγωνίστηκαν και άντεξαν διατηρώντας με πείσμα την εθνική τους ταυτότητα. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Άγγελος Συρίγος
Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Σωτήρης Κυριαζάτης
Πρώην Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Λεωνίδας Παππάς
Πρώην Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Γεώργιος Τζομάκας
Αντιπρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ & ΚΕΑΔ

Δημήτρης Τζότζες
Πρώην συγκρατούμενος στις φυλακές Σπάτς, υιός εκτελεσθέντα Κώτση Τζότζε από το καθεστώς Χότζα

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Στέλιος Μπολάνος μέλος Ένωσης Χειμαρριωτών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων