28/04/2019 28/04/2019 Με ορθόδοξο παλμό και αισιοδοξία γιόρτασαν οι Βορειοηπειρώτες στη Δερβιτσάνη τη Μεγάλη Ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δερβιτσάνης γέμισε πιστούς και τη Μεγάλη Παρασκευή, κατά την κορύφωση του Θείου Πάθους, όλοι με τάξη και σεβασμό τίμησαν το Χριστό. Η εορτή του Πάσχα...
28 Απριλίου, 2019 - 13:15

Πλήθος κόσμου εόρτασε την Λαμπρή στη Δερβιτσάνη

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου εόρτασε την Λαμπρή στη Δερβιτσάνη

Με ορθόδοξο παλμό και αισιοδοξία γιόρτασαν οι Βορειοηπειρώτες στη Δερβιτσάνη τη Μεγάλη Ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δερβιτσάνης γέμισε πιστούς και τη Μεγάλη Παρασκευή, κατά την κορύφωση του Θείου Πάθους, όλοι με τάξη και σεβασμό τίμησαν το Χριστό. Η εορτή του Πάσχα θα συνεχιστεί ανήμερα του Αγίου Γεωργίου με Θεία Λειτουργία και παραδοσιακό ηπειρώτικο πανηγύρι στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Ταξιαρχών Δερβιτσάνης και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής στο ομώνυμο παρεκκλήσι του χωριού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων