24/03/2022 24/03/2022 Σε ολόκληρη την Αυστραλία ο Ελληνισμός τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ενώ με την παρουσία του Πολιτειακού Πρωθυπουργού της Βικτώριας και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του Ελληνικού Προξενείου της Μελβούρνης για την Εθνική Επέτειο. Ο Πολιτειακός Πρωθυπουργός κ. Daniel Andrews τόνισε μάλιστα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πως: «Σήμερα είμαστε όλοι Έλληνες»....
24 Μαρτίου, 2022 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 16:39

Πολιτειακός Πρωθυπουργός Βικτώριας: ‘”Σήμερα είμαστε όλοι Έλληνες”

Διαδώστε:
Πολιτειακός Πρωθυπουργός Βικτώριας: ‘”Σήμερα είμαστε όλοι Έλληνες”

Σε ολόκληρη την Αυστραλία ο Ελληνισμός τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ενώ με την παρουσία του Πολιτειακού Πρωθυπουργού της Βικτώριας και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση του Ελληνικού Προξενείου της Μελβούρνης για την Εθνική Επέτειο.

Ο Πολιτειακός Πρωθυπουργός κ. Daniel Andrews τόνισε μάλιστα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πως: «Σήμερα είμαστε όλοι Έλληνες». Επίσης ανακοίνωσε ότι Εύζωνες από την Ελλάδα θα έρθουν φέτος να παρελάσουν στην Μελβούρνη κατά την Αυστραλιανή επέτειο της ημέρας των ΑΝΖΑΚ.

Ο κ. Andrews εξήγησε ότι η επίσκεψη των Ευζώνων είχε προγραμματιστεί για πέρυσι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια Ελληνικής ανεξαρτησίας. Ωστόσο λόγω των περιορισμών της πανδημίας αναβλήθηκε για φέτος.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Μελβούρνη Εμμανουήλ Κακαβελάκης ευχαρίστησε τόσο την Αυστραλία, όσο και την Βικτώρια που έδωσαν την δυνατότητα στον ελληνισμό να προοδεύσει και να προσφέρει στην κοινωνία.

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων