19/06/2019 19/06/2019 Στον Δήμο Δρόπολης φιλοξενήθηκε αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο Δήμο Τρικκαίων την Κυριακή 16/06/2019 στα πλαίσια του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης και μετά από αποδοχή της πρόσκλησης που απεύθυνε ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Αχιλλέας Ντέτσικας στον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβιτσάνης πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση με χορευτικά γκρουπ και των δύο δήμων, του χορευτικού Δρόπολης,...
19 Ιουνίου, 2019 - 16:26

Πολιτιστική εκδήλωση στον Δήμο Δρόπολης

Διαδώστε:
Πολιτιστική εκδήλωση στον Δήμο Δρόπολης

Στον Δήμο Δρόπολης φιλοξενήθηκε αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο Δήμο Τρικκαίων την Κυριακή 16/06/2019 στα πλαίσια του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης και μετά από αποδοχή της πρόσκλησης που απεύθυνε ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Αχιλλέας Ντέτσικας στον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβιτσάνης πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση με χορευτικά γκρουπ και των δύο δήμων, του χορευτικού Δρόπολης, με χοροδιδάσκαλο τον κύριο Τούνη και το Χορευτικού Συλλόγου “ΑΠΌΛΛΩΝ” Τρικάλων με υπεύθυνο χορευτικού τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου και έγινε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Η αδελφοποίηση μετρά περίπου δυο χρόνια και οι σχέσεις παραμένουν ισχυρές σηματοδοτώντας την απαρχή μιας γόνιμης και ουσιαστικής σχέσης που ενισχύεται με την πάροδο του χρόνου με την ίδια αφοσίωση και ενδιαφέρον, με κύριο μήνυμα της εκδήλωσης πως ο πολιτισμός είναι το ουράνιο τόξο μεσ’ την καταιγίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων