06/05/2020 06/05/2020 Την ανάγκη να κρατηθεί ζωντανή η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, με αναφορά στη Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβασή του στην τηλεδιάσκεψη κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων. Ζήτησε επίσης από την Ευρώπη να κάνει το χρέος της για τη διαχείριση του Προσφυγικού. Πρωθυπουργός αναγνώρισε την πρόοδο που έχει...
06 Μαΐου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 22:17

Πρωθυπουργός: “Αναμένουμε από την Αλβανία την προστασία των δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας”

Διαδώστε:
Πρωθυπουργός: “Αναμένουμε από την Αλβανία την προστασία των δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας”

Την ανάγκη να κρατηθεί ζωντανή η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, με αναφορά στη Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβασή του στην τηλεδιάσκεψη κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων. Ζήτησε επίσης από την Ευρώπη να κάνει το χρέος της για τη διαχείριση του Προσφυγικού.

Πρωθυπουργός αναγνώρισε την πρόοδο που έχει σημειώσει η Αλβανία. Τόνισε, ωστόσο, ότι αυτή δεν είναι αρκετή και ότι αναμένει από την αλβανική κυβέρνηση κινήσεις για την προστασία των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων